2 SOBNO STANOVANJE Z BALKONOM V DROBTINCIH

  • Stanovanje
  • Pomurska, Gornja Radgona, Drobtinci
79.000,00
Šifra oglasa

Šifra oglasa:
2288

Velikost

Velikost:
57.90 m2

Tip nepremičnine

Tip nepremičnine:
Stanovanje

Nadstropje

Nadstropje:
visoko pritličje

Energijski razred

Energijski razred:
E (105 - 150 kWh/m2a)

Grajeno

Zgrajeno:
leta 1963

Adaptirano

Adaptirano:
leta 2014

V Drobtincih (občina Apače) prodamo 2-sobno stanovanje z balkonom, ki se nahaja v visokem pritličju manjšega stanovanjskega bloka, neto tlorisne površine 57,90 m2 - od tega bivalni prostor 45,80 m2, klet 8,20 m2 in in balkon v izmeri 3,90 m2.

 

Stanovanje obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, od kjer se dostopa v dnevni prostor z balkonom, spalnico ter kopalnico s kadjo. Pripadajoč je kletni prostor.

Stanovanje je bilo renovirano in sproti vzdrževano - okna PVC z notranjimi žaluzijami so bila zamenjana pred 10 leti; vhodna in notranja vrata pred 6 leti - v letu 2021 je bila zamenjana streha na objektu.

 

Na hodniku, v kuhinji, dnevnem prostoru in spalnici je položen laminat, v kopalnici keramika.

Stanovanje ima urejeno lastno električno ogrevanje preko marmornih plošč ter klimatskih naprav ( v kuhinji in dnevnem prostoru) -  v dnevnem prostoru je prav tako nameščena peč na olje, v kopalnici je obstoječ električni radiator. Topla voda se ogreva preko bojlerja.

Stanovanje se prodaja z opremljeno kuhinjo (leseni del z belo tehniko - steklokeramična plošča, pomivalni stroj, pomivalno korito, napa, pečica) ter kopalniško opremo.

Parkirna mesta so zagotovljena na pripadajočem dvorišču; lastniki prav tako koristijo obstoječo manjšo garažo za 1 avtomobil.

Objekti družbenega standarda se nahajajo v Apačah, ki je oddaljeno 5,8 km, kjer se nahajajo trgovine, pošta, občina, osnovna šola, vrtec, zdravstvena postaja; osnovna šola ter vrtec se nahajata tudi v Stogovcih, ki so oddaljeni 0,6 km..

Stanovanje se ponaša z južno lego in bližino avstrijske meje.

 

Stanovanje je vpisano v zemljiški knjigi brez bremen in ima pridobljeno uporabno dovoljenje.

Stanovanje se izkjučno prodaja in se ne oddaja v najem!

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroškov prodaje v višini 1% pogodbene vrednosti + DDV.

 

Za brezplačen ogled, dodatne informacije o lokaciji ter sami nepremičnini nam pišite na info@halodom.com ali nas pokličite na 041 575 949 - Janja 

 

 

 

 

Nepremičninski agent

Janja Markoja Šebjanič
  • +386 41 575 949
  • info@halodom.com
Izpostavljena ponudba