Stanovanjska hiša z bazenom

  • Hiša
  • Pomurska, Murska Sobota, Križevci
199.900,00
Šifra oglasa

Šifra oglasa:
2239

Velikost

Velikost:
376.30 m2

Zemljišče velikost

Velikost zemljišča:
1609.00 m2

Tip nepremičnine

Tip nepremičnine:
Hiša

Nadstropje

Nadstropje:
K+P+M

Energijski razred

Energijski razred:
D (60 - 105 kWh/m2a)

Grajeno

Zgrajeno:
leta 1994

 

V Križevcih v Prekmurju posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše z gospodarskim poslopjem ter pripadajočim zemljiščem v izmeri 1609 m2.

Bivanje na prostornem in zasebnem posestvu sta poglavitvni prednosti naše ekskluzivne ponudbe na trgu nepremičnin.

Ponujamo vam dom, kateri že ob vstopu na dvorišče, ki je deležno veliko sončnih žarkov, nudi intimnost bivanja ter daje občutek domačnosti, dodatno vrednost pa predstavlja še pokriti bazen.   

Stanovanjska hiša je etažnost K+P+M, neto tlorisne površine  376,30 m2 -  od tega 179,50 m2 bivalni prostor, 30,90 m2 garaža, 6,10 m2 shramba, 63,40 m2 klet, odprta terasa 21,90 m2 ter mansardni prostor 74,50 m2.

 

V kletni etaži, ki je delno vkopana, se nahaja garaža s pomičnimi električnimi vrati, soba za goste, pralnica, kotlovnica in prostor za ozimnico ter dva več namenska prostora.

V pritličnem delu hiša ponuja vhod z dvoriščne strani, predprostor, odprti sistem kuhinje s shrambo, jedilnice in dnevnega prostora, iz katerega je izhod na večjo pokrito teraso na zahodni strani ter balkon na južni strani.

Pritličje nadalje ponuja dve spalnici ter kopalnico s kadjo in tuš kabino ter ločene sanitarije.

Mansardni del zavzema kuhinjo,tri sobe ter kopalnico s kadjo in wc-jem.

V kletni etaži je pretežno položena keramika, v ostalih stanovanjskih prostorih pa parket in laminat.

Hiša je bila vseljena leta 1997 in je redno vzdrževana in brez potrebnih večjih vlaganj.

 

Sprednji in osrednji del zemljišča predstavlja tlakovan dostop ter zelenico z okrasnim grmičevjem, na kateri je nameščen zalivalni sistem.

Na notranjosti dvorišča se nahaja prostor za piknik z zunanjim kaminom ter bazen s 4-delno polkrožno pomično streho, dimenzij 7,30 x 3,20 m.

Bazen ima pri vstopu 4 stopnice ter vgrajene stenske luči za nočno kopanje, prav tako je nameščena vsa potrebna nova oprema (črpalka, filtri, mešalni ventil...).

 

Večje gospodarsko poslopje, v izmeri 204 m2, predstavlja pokriti in odprti garažni prostor ter večnamenske prostore, v delu pa je urejena letna kuhinja s teraso ter kopalnico.

Na gospodarskem poslopju in hiši je nameščena opečnata strešna kritina (Bramac) - v hiši so vgrajena lesena dvoslojna okna, ponekod z notranjimi žaluzijami in ponekod  z roletami, prav tako so nameščeni komarniki. 

Ogrevanje je urejeno preko radiatorjev s pečjo na trda goriva in kurilno olje (2 ločeni peči); obstoječ je zalogovnik za toplo vodo, ki se ogreva preko sončnih celic, nameščenih na strehi hiše.

Hiša je priklopljena na javni vodovod in elektiktriko ter ima lastno greznico, obstoječ je optični kabel.

 

Objekti družbenega standarda (vrtec, OŠ, pošta, trgovina, lekarna, zdravstveni dom, občina) se nahajajajo v Gornjih Petrovcih, ki so oddaljeni cca. 3 km, večji nakupovalni centri pa so v Murski Soboti, ki je oddaljena 19 km.

 

Hiša se prodaja z večino vse opreme, oz. po dogovoru.

Stavbe imajo pridobljeno vso potrebno gradbeno dokumentacijo - vselitev po dogovoru.

 

Za brezplačen ogled, dodatne informacije o lokaciji ter sami nepremičnini nam pišite na info@halodom.com ali pokličite na 041 575 949 - Janja 

 

Vljudno vabljeni na ogled!

 

 

Nepremičninski agent

Janja Markoja Šebjanič
  • +386 41 575 949
  • info@halodom.com
Izpostavljena ponudba